Oranje naar het WK 2015

Het Nederlands vrouwenteam heeft zich voor het eerst in de geschiedenis geplaatst voor een wereldkampioenschap. Oranje kwalificeert zich dankzij een 2-1 zege op Italië voor het WK 2015 in Canada.
 

Finaleduel voor Oranje

Het Nederlands vrouwenteam neemt het vanavond op tegen Italië in het beslissende play-offs duel om WK-kwalificatie. Eerder in Den Haag eindigde het duel in een gelijkspel (1-1) waardoor de strijd om het laatste WK-ticket nog open ligt.

Einde seizoen Van Vlerken

Speelster Jette van Vlerken is de rest van het seizoen uitgeschakeld bij PSV/FC Eindhoven. De centrale verdedigster, onlangs nog gehuldigd voor haar jubileumduel en mooiste doelpunt in de eerste periode, staat langdurig buitenspel met een kruisbandblessure.

Eerste speelminuten Van de Wetering

Na bijna een jaar revalideren van een kruisbandblessure heeft speelster Mauri van de Wetering zondag haar eerste speelminuten gemaakt. Van de Wetering speelde bij satellietvereniging FC Eindhoven AV haar eerste minuten. 

Trainingsprogramma week 48

Het vrouwenteam van PSV/FC Eindhoven traint komende week volgens het bijgevoegde programma. De internationals ontbreken bij het vrouwenteam. Het trainingsschema is onder voorbehoud van wijzigingen.

Oranje reist met gelijkspel af naar Italie

 
Het Nederlands vrouwenelftal is de play-offs tegen Italië voor deelname aan het WK 2015 gestart met een gelijkspel. Het elftal van bondscoach Roger Reijners kwam in de heenwedstrijd in Den Haag niet verder dan 1-1.

Oranje op weg naar WK-kwalificatie

Het Nederlandse vrouwenteam staat aan de vooravond van een historische prestatie. Op zaterdag 22 november wacht de thuiswedstrijd van de play-off finale tegen Italië waarbij de winnaar zich kwalificeert voor het WK 2015 in Canada.

Promoot PSV/FC Eindhoven

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven wil graag een steentje bijdragen aan de promotie en erkenning van meisjes- en vrouwenvoetbal en uw vereniging op enthousiaste wijze laten kennismaken met vrouwenvoetbal op het hoogste niveau!

Kom Oranje aanmoedigen!

Het Nederlands vrouwenelftal wordt aanstaande zaterdag in het Kyocera Stadion in Den Haag gesteund door een recordaantal fans. Er zijn al meer dan 10.000 kaarten verkocht voor het cruciale play-offduel met Italië, waarmee het de drukst bezochte thuiswedstrijd ooit is.
 

PSV/FCE verliest topduel

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven verliest met 2-1 in Amsterdam van de nieuwe koploper Ajax. In de eerste helft had Ajax veldoverwicht maar PSV/FC Eindhoven knokte zich terug middels een schitterend doelpunt van Nadia Coolen. Uiteindelijk ging Ajax er met de winst vandoor.
 


PSV/FCE wacht topper tegen Ajax

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven reist morgen gemotiveerd af naar Amsterdam voor het uitduel tegen Ajax. Hoofcoach Vuckovic kijkt uit naar het treffen met de Amsterdamse ploeg, ’’Wij komen niet om ons te verstoppen’’.
 

Drie PSV/FCE'ers in selectie Oranje

Bondscoach Roger Reijners heeft een selectie van 26 speelsters geformeerd voor de komende WK play-offwedstrijd met PSV/FC Eindhoven speelsters Maran van Erp, Angela Christ en Danielle van de Donk. Nederland strijdt samen met Italië voor het laatste Europese ticket voor het WK 2015 in Canada.

Steun de Oranje Leeuwinnen!

Op zaterdag 22 november speelt het Nederlands vrouwenteam met speelsters Angela Christ en Daniëlle van de Donk de belangrijkste play-off thuisinterland in de geschiedenis. De Oranje Leeuwinnen gaan met Italië de strijd aan voor het laatste beschikbare WK-ticket.
 

PSV/FCE klaart klus in eerste helft

Een sterk spelend PSV/FC Eindhoven won thuis met duidelijke cijfers van OH Leuven: 3-0. De uitblinkende Myrthe Moorrees was met twee doelpunten belangrijk voor de Lighttown Ladies.

PSV/FCE treft hekkensluiter

PSV/FC Eindhoven hervat morgenavond in eigen huis de competitie tegen hekkensluiter OH Leuven. Om 19.30 wordt er op De Herdgang afgetrapt door de formatie van hoofdcoach Nebojsa Vuckovic.

Mooiste BeNe League doelpunt tweede periode

Het doelpunt van Danielle van de Donk in het competitieduel tegen ADO Den Haag is genomineerd voor het mooiste BeNe League doelpunt van de tweede periode. Naast Danielle van de Donk zijn Anouk Hoogendijk (Ajax), Renate Jansen (ADO Den Haag) , Cécile De Gernier (Standard Luik) genomineerd. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Een clinic met Johnny de Mol, het PSV-dekbed van Michelle Hendriks, de broekzak van Laura Strik en het mooiste doelpunt van Jette van Vlerken. Wil jij op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws rondom het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven?

Finale play-offs voor Oranje

Het Nederlands vrouwenelftal, met Daniëlle van de Donk en Angela Christ, heeft zich na een 2-0 overwinning op Schotland geplaatst voor de finale play-offronde voor WK-kwalificatie. In het Sparta-stadion waren de OranjeLeeuwinnen voor de tweede maal binnen een week te sterk voor de Schotse vrouwen.

Speciaal initiatief ‘Het Vergeten Kind’

Vanavond komen Maran van Erp en Kika van Es in actie bij een speciale uitzending van RTL. Samen met PSV-trainers verzorgden zij een bijzondere voetbalclinic voor het goede doel. Dit initiatief komt voorbij tijdens de twee uur durende live-show ‘RTL 25 jaar: Het Vergeten Kind’.

Goede uitgangspositie Oranje

Oranje heeft het uitduel van de play-offs met 1-2 van Schotland gewonnen. Daarmee heeft de ploeg zich een goede uitgangspositieve verschaft om WK-kwalificatie af te dwingen. Donderdag wacht de return in Rotterdam.

Nuttig oefenduel PSV/FCE

PSV/FC Eindhoven heeft vrijdagavond om 18.00 uur een besloten oefenduel gespeeld tegen MSV Duisburg. Er werd nipt verloren van de Duitse Bundesliga Club (0-1) op De Herdgang. Hoofdcoach Vuckovic kijkt tevreden terug op de oefenwedstrijd.

Van der Laan stopt bij PSV/FCE

Speelster Michelle van der Laan maakt niet langer deel uit van de selectie van PSV/FC Eindhoven. In goed overleg hebben club en speelster besloten de onderlinge samenwerking stop te zetten. Van der Laan richt zich op haar studie en zet binnen haar voetbalcarrière een stapje terug.

PSV/FCE morst kostbare punten

Waar hoofdcoach Vuckovic het treffen met ADO Den Haag al betitelde als sleutelduel, kwam PSV/FC Eindhoven zwak uit de startblokken. Ondanks een uitstekende inhaalrace in de tweede helft waarbij de Eindhovense ploeg op weg leek naar meer, blijft de score steken op een gelijkspel (2-2).

Mooiste doelpunt door Van Vlerken

De rake vrije trap van verdedigster Jette van Vlerken werd door de BeNe League genomineerd voor mooiste doelpunt van de eerste periode. Met 40% van de stemmen is Van Vlerken als winnares uit de bus gekomen.  

Sleutelduel voor PSV/FC Eindhoven

Vrijdag reist PSV/FC Eindhoven af naar Den Haag voor het uitduel in het Kyocera Stadion. Bij winst neemt de ploeg van Nebojsa Vuckovic afstand van ADO Den Haag en vestigt zich steviger in de top vijf van de BeNe League.