Sterk verzwakt richting Telstar

Na een uitstekende competitiestart tegen Lierse SK (2-1) wacht PSV/FC Eindhoven dinsdag het zware uitduel tegen Telstar. PSV/FC Eindhoven reist met een uitgedunde selectie af naar het TATA Steel Stadion waar om 19.30 uur wordt afgetrapt.

PSV/FCE start met winst!

Met de sterk spelende debutanten Michelle Hendriks, Ibtissam Bouharat en Nadja Pfeiffer binnen de ploeg, is PSV/FC Eindhoven het nieuwe seizoen in de BeNe League voortvarend begonnen met een 2-1 overwinning op Lierse SK.

PSV/FCE opent seizoen in eigen huis

Vrijdag start PSV/FC Eindhoven in de eerste competitieronde tegen Lierse SK. Een inmiddels bekende tegenstander, die garant staat voor spannende en doelpuntrijke wedstrijden. De wedstrijd bij voetbalvereniging U.N.A. is gratis toegankelijk!
 

Unieke fotoshoot BeNe League

Zondag 24 augustus heeft er een unieke fotoshoot van de BeNe League plaatsgevonden in Baarle-Hertog-Nassau met dertien afgevaardigde speelsters vanuit de clubs. Namens PSV/FC Eindhoven was Marlou Kelleners aanwezig.

Seizoensopener bij U.N.A.

PSV/FC Eindhoven opent het derde BeNe League seizoen aanstaande vrijdag tegen Lierse SK. De wedstrijd wordt om 19.30 uur op het hoofdveld van voetbalvereniging U.N.A. in Veldhoven gespeeld. De seizoensopener is gratis toegankelijk voor het publiek!

PSV/FCE sluit af met winst

PSV/FC Eindhoven besluit oefencampagne met ruime winst op Borussia Mönchengladbach. Het wordt 5-2 voor de Lighttown Ladies dankzij doelpunten van Daniëlle van de Donk (2x), Lisanne Vermeulen (2x) en Sylke Calleeuw.

PSV/FCE klaar voor laatste oefenduel

Het vrouwenteam treft zaterdag om 14.30 uur de Duitse club Borussia Mönchengladbach. Het is de laatste test in aanloop naar de competitie. De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld van RKSV Nuenen en is gratis toegankelijk voor publiek!   

Oranje gelijk tegen Brazilië

Het Nederlandse vrouwenelftal heeft vanavond met 0-0 gelijk gespeeld tegen Brazilië. De formatie van bondscoach Roger Reijners wist de nummer zes van de wereld op een gelijkspel te houden in Nijmegen. Daniëlle van de Donk en Angela Christ kwamen niet in actie.

Oefenduel Borussia Mönchengladbach

Aanstaande zaterdag 23 augustus speelt PSV/FC Eindhoven het laatste oefenduel van de voorbereiding. Om 14.30 uur wordt er op het sportcomplex van RKSV Nuenen afgetrapt tegen Borussia Mönchengladbach.  

PSV/FCE boekt zege

Het derde oefenduel tegen topklasser Fortuna Sittard is met 2-1 gewonnen door PSV/FC Eindhoven. Een zege die gezien het spelbeeld hoger had kunnen uitvallen. Daniëlle van de Donk is verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie van het team, de international scoorde beide doelpunten.

PSV/FCE treft Fortuna Sittard

Zondag om 16.00 uur wacht het derde oefenduel tegen topklasser Fortuna Sittard. Het nieuwe team van Nebojsa Vuckovic krijgt inmiddels steeds meer vorm. Ook de jeugdinternationals zijn opgenomen in de wedstrijdselectie.

Selectie oefeninterland Oranje

Woensdag 20 augustus neemt Oranje het in een oefeninterland op tegen Brazilië. Speelsters Angela Christ en Daniëlle van de Donk van de Donk zijn opgenomen in de selectie. De wedstrijd wordt 19.00 uur gespeeld in het stadion van N.E.C. te Nijmegen.

Resterend oefenprogramma

PSV/FC Eindhoven wacht nog twee oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe BeNe League seizoen. Zondag 17 augustus speelt het team uit tegen Fortuna Sittard. Zaterdag 23 augustus besluit PSV/FC Eindhoven de oefencampagne tegen Borussia Mönchengladbach.  

PSV/FCE verliest met ruime cijfers

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven heeft haar tweede oefenduel met duidelijke cijfers verloren. Tegen Bayer04 Leverkusen eindigde het duel 5-1 in het voordeel van de bezoekers. Lisanne Vermeulen scoorde de enige treffer uit een strafschop.

Bezoek oefenduel Bayer04 Leverkusen

Aanstaande zondag staat voor PSV/FC Eindhoven het tweede oefenduel op het programma tegen de Duitse club Bayer04 Leverkusen. De wedstrijd is gratis toegankelijk en wordt om 16.00 uur gespeeld bij voetbalvereniging Wodan.

Selectie oefenstage Oranje O19

Drie speelsters van PSV/FC Eindhoven zijn opgeroepen voor een oefenstage met Oranje O19 op dinsdag 19 en woensdag 20 augustus. Corine Peels, Laura Strik en Michelle Hendriks zitten bij de selectie.

Oranje oefent tegen Brazilië

Oranje oefent op woensdag 20 augustus in Nijmegen tegen Brazilië. Een aantrekkelijk affiche voor internationals Daniëlle van de Donk en Angela Christ, die deel uitmaken van de selectie. Kom jij de speelsters aanmoedigen?

PSV/FCE opent met gelijkspel

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven heeft het nieuwe seizoen geopend met een gelijkspel tegen Lierse SK. Beide teams zorgden in een vermakelijke wedstijd voor een 2-2 gelijkspel. Eindhovense doelpunten kwamen van Sylke Calleeuw en Ibtissam Bouharat.

Geslaagde PSV FANdag!

PSV/FC Eindhoven maakte zaterdag in de nieuwe samenstelling haar opwachting op de drukbezochte PSV FANdag. Er was volop tijd voor handtekeningen, foto’s en een kennismaking met de nieuwe speelsters.
 

Bezoek de PSV FANdag!

Aanstaande zaterdag wordt de jaarlijkse PSV FANdag georganiseerd bij het Philips Stadion. De selectie van PSV/FC Eindhoven is natuurlijk aanwezig op deze feestelijke middag. Kom jij kennis maken met de nieuwe spelersgroep van PSV/FC Eindhoven?

Oefencampagne PSV/FCE definitief

PSV/FC Eindhoven is inmiddels aan haar tweede trainingsweek begonnen. Het eerste oefenduel staat aanstaande zondag 3 augustus gepland. De overige wedstrijden in de oefencampagne volgen in de daarop volgende weken.

Oranje O19 is Europees kampioen

Oranje O19 is Europees kampioen geworden op het EK 2014 in Noorwegen. Voor het eerst in de historie pakt het Nederlandse team een hoofdprijs op een eindtoernooi. Het drietal van PSV/FC Eindhoven, Corine Peels, Jeslynn Kuijpers en Laura Strik, maakte opnieuw deel uit van de kampioensploeg.
 

Oranje O19 schrijft historie

Oranje O19 heeft dankzij een galavoorstelling tegen Ierland (4-0) de finale van het Europees kampioenschap 2014 in Noorwegen bereikt. Voor het eerst in de historie plaatst Oranje O19 zich voor de eindstrijd.

PSV/FCE opent tegen Lierse SK

Het competitieprogramma voor het seizoen 2014-2015 is bekend gemaakt. PSV/FC Eindhoven opent het derde BeNe League seizoen met een thuisduel tegen Lierse SK op vrijdag 29 augustus.  

Oranje O19 plaatst zich voor halve finale

Oranje O19 plaatst zich door 1-0 zege op België voor de halve finale van het EK in Noorwegen. Jeugdinternational Jeslynn Kuijpers startte tot nu toe alle poulewedstrijden in de basis, ook Corine Peels en Laura Strik maakten speelminuten.