Stem op doelpunt Nadia Coolen

Het schitterende afstandsschot van Nadia Coolen tegen Ajax is genomineerd voor mooiste doelpunt van de derde periode. Naast Nadia Coolen zijn Desiree van Lunteren (Ajax), Tessa Oudejans (ADO Den Haag), Sara Yüceil (Standard de Liège) kanshebber voor de prijs.

Trainingsprogramma week 51

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven zit inmiddels in haar laatste trainingsweek voor de winterstop. Het trainingsprogramma voor week 51 is onder voorbehoud.

Indrukwekkende ziekenhuisbezoeken

De selecties van PSV en PSV/FC Eindhoven hebben maandagmiddag een bezoek gebracht aan zeven verschillende ziekenhuizen in de regio. Het werd een indrukwekkende middag die voor veel blije gezichten zorgde.

PSV/FCE loopt puntverlies op

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven komt tegen Club Brugge niet verder dan een gelijkspel. De wedstrijd eindigt na een vroege achterstand via Laura Strik in 1-1. PSV/FC Eindhoven zakt door het gelijkspel na plek vijf op de ranglijst van de BeNe League.

Start je kerstvakantie bij PSV/FCE!

Op vrijdag 19 december slaan PSV/FC Eindhoven en Jong PSV de handen ineen om een leuke voetbalavond aan te bieden voor het publiek. Op sportcomplex De Herdgang kun je voor € 5,00 twee wedstrijden bezoeken!
 

Zwaar uitduel PSV/FCE

PSV/FC Eindhoven reist morgen af naar België voor het uitduel tegen Club Brugge. Met nog twee wedstrijden tot de winterstop wil de ploeg van Nebojsa Vuckovic graag de vierde plek behouden, hiervoor is winst noodzakelijk.

Geslaagde indoor Girlz Voetbalclinic!

PSV heeft woensdagmiddag een indoor Girlz Voetbalclinic georganiseerd met Uitblinken. Ruim zestig meiden in de leeftijd 8 tot en met 12 jaar genoten van een sportieve middag onder leiding van de speelsters van PSV/FC Eindhoven.  
  

Kom naar de Girlz Voetbalclinic!

Op woensdag 10 december wordt vanaf 14.00 uur een nieuwe Girlz Voetbalclinic georganiseerd voor meisjes tussen de 8 en 12 jaar. Het is de eerste keer dat dit evenement onder leiding van de speelsters indoor gaat plaatsvinden. Zorg dat je erbij bent!
 

Trainingsprogramma week 50

Het vrouwenteam van PSV/FC Eindhoven traint komende week volgens het bijgevoegde programma. Het trainingsschema is onder voorbehoud van wijzigingen.

Oranje loot Canada, China en Nieuw Zeeland

Het Nederlands vrouwenelftal is vanavond tijdens de loting voor de groepsfase van de FIFA Women’s World Cup Canada 2015 ingedeeld in groep A, samen met gastland Canada, China en Nieuw Zeeland.
 

PSV/FCE wint eenvoudig

Een sterke eerste helft was voldoende om de bezoekers uit Zwolle over de knie te leggen: 3-1. Ibtissam Bouharat was met twee doelpunten én goed spel een uitblinker vanavond.

PEC Zwolle op bezoek

Op pakjesavond staat het thuisduel tegen PEC Zwolle op het programma voor het team van Nebojsa Vuckovic. PSV/FC Eindhoven gaat vanavond voor de drie punten in eigen huis!

EK 2017 in Nederland!

De KNVB diende in oktober een bid in om mee te dingen voor de organisatie van het EK vrouwenvoetbal 2017. Uiteindelijk heeft de UEFA de toewijzing van het Europees kampioenschap definitief aan Nederland toebedeeld.  

Kuijpers genomineerd Tilburge sportvrouw 2014

Speelster Jeslynn Kuijpers is door het Brabants Dagblad genomineerd voor Tilburgse sportvrouw van het jaar. De watervlugge aanvalster werd afgelopen zomer Europees kampioen met Oranje O19 en is van vaste waarde bij PSV/FC Eindhoven. Stem jij ook?
 

Trainingsprogramma week 49

Het vrouwenteam van PSV/FC Eindhoven traint komende week volgens het bijgevoegde programma. De internationals sluiten vandaag weer aan bij het vrouwenteam. Het trainingsschema is onder voorbehoud van wijzigingen.

Oranje naar het WK 2015

Het Nederlands vrouwenteam heeft zich voor het eerst in de geschiedenis geplaatst voor een wereldkampioenschap. Oranje kwalificeert zich dankzij een 2-1 zege op Italië voor het WK 2015 in Canada.
 

Finaleduel voor Oranje

Het Nederlands vrouwenteam neemt het vanavond op tegen Italië in het beslissende play-offs duel om WK-kwalificatie. Eerder in Den Haag eindigde het duel in een gelijkspel (1-1) waardoor de strijd om het laatste WK-ticket nog open ligt.

Einde seizoen Van Vlerken

Speelster Jette van Vlerken is de rest van het seizoen uitgeschakeld bij PSV/FC Eindhoven. De centrale verdedigster, onlangs nog gehuldigd voor haar jubileumduel en mooiste doelpunt in de eerste periode, staat langdurig buitenspel met een kruisbandblessure.

Eerste speelminuten Van de Wetering

Na bijna een jaar revalideren van een kruisbandblessure heeft speelster Mauri van de Wetering zondag haar eerste speelminuten gemaakt. Van de Wetering speelde bij satellietvereniging FC Eindhoven AV haar eerste minuten. 

Trainingsprogramma week 48

Het vrouwenteam van PSV/FC Eindhoven traint komende week volgens het bijgevoegde programma. De internationals ontbreken bij het vrouwenteam. Het trainingsschema is onder voorbehoud van wijzigingen.

Oranje reist met gelijkspel af naar Italie

 
Het Nederlands vrouwenelftal is de play-offs tegen Italië voor deelname aan het WK 2015 gestart met een gelijkspel. Het elftal van bondscoach Roger Reijners kwam in de heenwedstrijd in Den Haag niet verder dan 1-1.

Oranje op weg naar WK-kwalificatie

Het Nederlandse vrouwenteam staat aan de vooravond van een historische prestatie. Op zaterdag 22 november wacht de thuiswedstrijd van de play-off finale tegen Italië waarbij de winnaar zich kwalificeert voor het WK 2015 in Canada.

Promoot PSV/FC Eindhoven

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven wil graag een steentje bijdragen aan de promotie en erkenning van meisjes- en vrouwenvoetbal en uw vereniging op enthousiaste wijze laten kennismaken met vrouwenvoetbal op het hoogste niveau!

Kom Oranje aanmoedigen!

Het Nederlands vrouwenelftal wordt aanstaande zaterdag in het Kyocera Stadion in Den Haag gesteund door een recordaantal fans. Er zijn al meer dan 10.000 kaarten verkocht voor het cruciale play-offduel met Italië, waarmee het de drukst bezochte thuiswedstrijd ooit is.
 

PSV/FCE verliest topduel

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven verliest met 2-1 in Amsterdam van de nieuwe koploper Ajax. In de eerste helft had Ajax veldoverwicht maar PSV/FC Eindhoven knokte zich terug middels een schitterend doelpunt van Nadia Coolen. Uiteindelijk ging Ajax er met de winst vandoor.