Oranje naar WK-playoffs!

 
Een mooie avond voor het Nederlandse vrouwenvoetbal. De Oranjevrouwen hebben de poulefase van de WK-kwalificatie afgesloten met een 0-2 overwinning op Noorwegen. De ploeg van bondscoach Roger Reijners, met Daniëlle van de Donk in de basis, heeft zich met deze zege verzekerd van een plek in de play-offs.

Wederom ruime winst Oranje O19

Regerend Europees kampioen Oranje O19 heeft ook het tweede duel van de kwalificatieronde met ruime cijfers gewonnen. In Servië werd Letland met 10-0 verslagen. Corine Peels en Michelle Hendriks maakten speelminuten.

Uitstekende start Oranje O19

De jeugdinternationals van Oranje onder 19 jaar boekten dit weekend ruime winst. De eerste kwalificatieronde in Servië wordt geopend met 9-0 winst op Faeröer. Laura Strik en Michelle Hendriks pikten ook hun doelpuntje mee.

Zege en mijlpaal voor international Van de Donk

Oranje heeft een 3-2 zege geboekt in het WK-kwalificatieduel op Portugal. Het werd een mooie avond in Venlo voor international Daniëlle van de Donk, die met een knappe assist haar 25ste duel voor Oranje opluisterde.

Interlandweekend voor onze speelsters

Er staat een competitievrij weekend op het programma. Toch zijn er de komende dagen diverse PSV/FC Eindhoven-speelsters op de velden te bewonderen. Daniëlle van de Donk komt zaterdag in actie met Oranje. Ze neemt het in Venlo met de Oranje Leeuwinnen op tegen Portugal. De jeugdinternationals starten in Servie aan de eerste kwalificatieronde.

Vernieuwde samenwerking HealthCity

Met ingang van het seizoen 2014-2015 gaan PSV/FC Eindhoven en HealthCity een intensievere samenwerking tegemoet. De luxe sport- en fitnessketen Health City verzorgt de krachttrainingen en fysieke testen voor het vrouwenteam.

Competitievrije periode PSV/FCE

PSV/FC Eindhoven kent, in verband met de interlands van Oranje en Oranje onder 19, een competitievrije periode tot eind september. Vrijdag 24 september wordt de competitie hervat tegen KAA Gent.

Jaarlijkse selectiefoto

Op het hoofdveld van thuisbasis sportcomplex De Herdgang is gisteren de officiële selectiefoto voor seizoen 2014-2015 gemaakt. Speelsters en technische staf werden op hun paasbest gefotografeerd door Pics United.

Kom voetballen met Daniëlle!

Woensdag 24 september organiseert Danielle van de Donk, ambassadeur van Team Brabant Sport, een voetbalclinic op sportcomplex De Herdgang. Dit is jouw kans om met je grote voorbeeld van PSV/FC Eindhoven op het veld te staan!  

Oranje O19 start nieuwe reeks

KNVB-coach André Koolhof van het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 jaar heeft zijn definitieve selectie gemaakt voor de eerste EK-kwalificatieronde van het nieuwe seizoen. Drie speelsters van PSv/FC Eindhoven zijn opgenomen in de selectie, het betreft Corine Peels, Laura Strik en Michelle Hendriks.


Selectie interlands Oranje

Bondscoach Roger Reijners heeft een selectie van 23 speelsters geformeerd voor de laatste twee poulewedstrijden in de strijd om WK-kwalificatie. Danielle van de Donk is namens PSV/FC Eindhoven geselecteerd. Nederland speelt zaterdag 13 september in Venlo tegen Portugal.

Speelminuten Marlou Peeters

Na maandenlang blessureleed aan haar knie heeft speelster Marlou Peeters haar eerste speelminuten gemaakt. Peeters speelde bij satellietvereniging FC Eindhoven AV haar eerste minuten.
 

PSV/FCE toont veerkracht

PSV/FC Eindhoven heeft dinsdagavond een punt overgehouden aan het treffen met Telstar. In het TATA Steel Stadion speelde PSV/FC Eindhoven een matige eerste helft. Het team toonde veerkracht en wist in de tweede helft de 0-2 achterstand om te zetten naar een 3-3 gelijkspel.

Sterk verzwakt richting Telstar

Na een uitstekende competitiestart tegen Lierse SK (2-1) wacht PSV/FC Eindhoven dinsdag het zware uitduel tegen Telstar. PSV/FC Eindhoven reist met een uitgedunde selectie af naar het TATA Steel Stadion waar om 19.30 uur wordt afgetrapt.

PSV/FCE start met winst!

Met de sterk spelende debutanten Michelle Hendriks, Ibtissam Bouharat en Nadja Pfeiffer binnen de ploeg, is PSV/FC Eindhoven het nieuwe seizoen in de BeNe League voortvarend begonnen met een 2-1 overwinning op Lierse SK.

PSV/FCE opent seizoen in eigen huis

Vrijdag start PSV/FC Eindhoven in de eerste competitieronde tegen Lierse SK. Een inmiddels bekende tegenstander, die garant staat voor spannende en doelpuntrijke wedstrijden. De wedstrijd bij voetbalvereniging U.N.A. is gratis toegankelijk!
 

Unieke fotoshoot BeNe League

Zondag 24 augustus heeft er een unieke fotoshoot van de BeNe League plaatsgevonden in Baarle-Hertog-Nassau met dertien afgevaardigde speelsters vanuit de clubs. Namens PSV/FC Eindhoven was Marlou Kelleners aanwezig.

Seizoensopener bij U.N.A.

PSV/FC Eindhoven opent het derde BeNe League seizoen aanstaande vrijdag tegen Lierse SK. De wedstrijd wordt om 19.30 uur op het hoofdveld van voetbalvereniging U.N.A. in Veldhoven gespeeld. De seizoensopener is gratis toegankelijk voor het publiek!

PSV/FCE sluit af met winst

PSV/FC Eindhoven besluit oefencampagne met ruime winst op Borussia Mönchengladbach. Het wordt 5-2 voor de Lighttown Ladies dankzij doelpunten van Daniëlle van de Donk (2x), Lisanne Vermeulen (2x) en Sylke Calleeuw.

PSV/FCE klaar voor laatste oefenduel

Het vrouwenteam treft zaterdag om 14.30 uur de Duitse club Borussia Mönchengladbach. Het is de laatste test in aanloop naar de competitie. De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld van RKSV Nuenen en is gratis toegankelijk voor publiek!   

Oranje gelijk tegen Brazilië

Het Nederlandse vrouwenelftal heeft vanavond met 0-0 gelijk gespeeld tegen Brazilië. De formatie van bondscoach Roger Reijners wist de nummer zes van de wereld op een gelijkspel te houden in Nijmegen. Daniëlle van de Donk en Angela Christ kwamen niet in actie.

Oefenduel Borussia Mönchengladbach

Aanstaande zaterdag 23 augustus speelt PSV/FC Eindhoven het laatste oefenduel van de voorbereiding. Om 14.30 uur wordt er op het sportcomplex van RKSV Nuenen afgetrapt tegen Borussia Mönchengladbach.  

PSV/FCE boekt zege

Het derde oefenduel tegen topklasser Fortuna Sittard is met 2-1 gewonnen door PSV/FC Eindhoven. Een zege die gezien het spelbeeld hoger had kunnen uitvallen. Daniëlle van de Donk is verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie van het team, de international scoorde beide doelpunten.

PSV/FCE treft Fortuna Sittard

Zondag om 16.00 uur wacht het derde oefenduel tegen topklasser Fortuna Sittard. Het nieuwe team van Nebojsa Vuckovic krijgt inmiddels steeds meer vorm. Ook de jeugdinternationals zijn opgenomen in de wedstrijdselectie.

Selectie oefeninterland Oranje

Woensdag 20 augustus neemt Oranje het in een oefeninterland op tegen Brazilië. Speelsters Angela Christ en Daniëlle van de Donk van de Donk zijn opgenomen in de selectie. De wedstrijd wordt 19.00 uur gespeeld in het stadion van N.E.C. te Nijmegen.