PSV/FCE boekt vierde zege op rij

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven weet in Leuven de vierde competitiezege op rij te boeken. In een wedstrijd waar relatief weinig viel te beleven wist het team van Vuckovic op de juiste momenten toe te slaan. Dankzij doelpunten van Jeslynn Kuijpers en invalster Lisanne Vermeulen boekt de Eindhovense ploeg een eenvoudige uitzege, 0-2.

Uitduel tegen hekkensluiter OHL

PSV/FC Eindhoven hervat vandaag de competitie en reist af naar Leuven. Hoofdcoach Vuckovic blikt vooruit op het duel tegen hekkensluiter OH Leuven en waakt voor onderschatting, ‘’Het is absoluut nog geen moment om naar de ranglijst te kijken’’. 

 

Nieuwe clinics op locatie!

In de maand april verzorgt PSV/FC Eindhoven een bijdrage aan diverse maatschappelijke activiteiten. Na de eerdere gasttraining bij voetbalvereniging Acht en het bezoek van een Colombiaans meisjesteam is vandaag de beurt aan Sparta’18 en FC Oda.


Uitzwaaiwedstrijd voor OranjeLeeuwinnen

Het Nederlands vrouwenelftal speelt voor vertrek naar het wereldkampioenschap in Canada nog een oefenwedstrijd in eigen land. Op woensdag 20 mei om 19.00 uur komen de OranjeLeeuwinnen op het Kasteel van Sparta Rotterdam in actie tegen Estland.

Trainingsprogramma week 16

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven hervat deze week de competitie met een uitduel tegen OH Leuven. Ook de (jeugd)internationals zijn weer terug bij de spelersgroep. Het onderstaande programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Oranje O19 niet naar EK 2015

Na winst op Tsjechië en Slovenië heeft Oranje O19 verzuimd te winnen van Denemarken. De ploeg had aan een gelijkspel voldoende om het EK-ticket veilig te stellen maar verloor met 1-0. De regerend Europees kampioen kan daardoor haar titel niet verdedigen op het EK 2015 in Israël.
 

Oranje wint met 3-2 van Noorwegen

Het Nederlands vrouwenelftal heeft de oefeninterland tegen Noorwegen met 3-2 gewonnen. In het Strømmen-stadion nabij Oslo scoorde Lieke Martens twee doelpunten en was Manon Melis één keer trefzeker voor Oranje. Daniëlle van de Donk speelde het volledige duel.

Kom naar de PSV Girlz Voetbalmiddag!

Op zaterdag 16 mei organiseert het vrouwenteam in samenwerking met PSV in the community, HealthCity en Uitblinken een afsluitende voetbalclinic. De bekende Girlz Clinic wordt in een nieuw en uitgebreider jasje gestoken waarbij 130 meisjes kunnen deelnemen aan een sportieve middag!  

Naar Ajax met BBA Tours!

In samenwerking met travel sponsor BBA Tours wordt er op vrijdag 24 april bij het thuisduel tegen Ajax weer uitgepakt met een leuke busactie voor amateurverenigingen. Kom jij met jouw vereniging op bezoek?  

Trainingsprogramma week 15

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven kent een competitievrije periode tot vrijdag 17 april. De (jeugd)internationals zijn de komende periode op pad met de nationale teams. De overige speelsters trainen volgens het onderstaande trainingsgprogramma. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Oranje O19 doet goede zaken, Oranje verliest.

Het Nederlands vrouwenelftal heeft de oefeninterland tegen IJsland, ondanks de voorsprong via Sherida Spitse, met 2-1 verloren. Oranje onder 19 heeft daarentegen de eerste twee wedstrijden voor de Eliteronde met winst afgesloten.

Oranje en Oranje O19 zaterdag in actie

Zaterdag komen zowel Oranje als Oranje onder 19 jaar in actie. Oranje speelt een oefenduel in en tegen IJsland in aanloop naar het WK 2015 in Canada. Voor Oranje O19 staat EK-kwalificatie op het spel. Zij starten zaterdag in eigen land de Eliteronde met een duel tegen Tsjechië.

Zeven clubs in nieuwe Eredivisie Vrouwen

De PSV Vrouwen krijgen vanaf volgend seizoen zes tegenstanders in de nieuwe Eredivisie Vrouwen. De teams die naast PSV gaan deelnemen zijn ADO Den Haag, Ajax, FC Twente, PEC Zwolle, sc Heerenveen en Telstar. Dit zijn exact dezelfde clubs die dit seizoen uitkomen in de BeNe League.


Eliteronde Oranje O19 in eigen land

Oranje O19 speelt van 4 tot en met 9 april de Eliteronde tegen Tsjechië, Slovenië en Denemarken. De groepswinnaar plaatst zich voor het EK Onder 19 in Israël. Corine Peels en Laura Strik zijn door bondscoach Koolhof geselecteerd voor het belangrijke toernooi.

 

Trainingsprogramma week 14

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven kent een competitievrije periode tot vrijdag 17 april. De (jeugd)internationals zijn de komende periode op pas met de nationale teams. De overige speelsters trainen volgens het onderstaande trainingsgprogramma. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

PSV/FCE stijgt dankzij winst

Na twee competitie overwinningen op rij mocht de ploeg van Vuckovic het vrijdagavond opnemen tegen het hoger geplaatste ADO Den Haag. Het team kende echter weinig problemen met de club uit de Hofstad en wint met 2-0 dankzij doelpunten van Pfeiffer en Bouharat.

PSV/FCE wacht zware thuiswedstrijd

Morgenavond krijgt het team van Vuckovic bezoek van ADO Den Haag. PSV/FC Eindhoven gaat voor drie punten maar kan een zware avond verwachten. De huidige nummer vier van de BeNe League presteert op dit moment op de top van haar kunnen met tien overwinningen uit de laatste dertien wedstrijden.

Drie PSV/FCE’ers geselecteerd!

Bondscoach Roger Reijners heeft voor de aanstaande oefeninterlands tegen IJsland en Noorwegen een selectie van 24 speelsters geformeerd. Speelsters Angela Christ, Daniëlle van de Donk en Maran van Erp zijn opgenomen in de selectie.

Trainingsprogramma week 13

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven speelt deze week het belangrijke competitieduel tegen ADO Den Haag. In aanloop naar het duel traint het vrouwenteam volgens het onderstaande trainingsgprogramma. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Belangrijke uitzege voor PSV/FCE

In een sportieve en vermakelijke wedstrijd tegen SC Heerenveen weet PSV/FC Eindhoven voor de vele toeschouwers de winst over de streep te trekken. Het leek een makkelijke avond te worden na een gelukkige 2-0 voorsprong. De wedstrijd bleef echter tot en met de zogenoemde derde helft spannend.

Ver uitduel tegen SC Heerenveen

PSV/FC Eindhoven reist morgen af naar het noorden voor het uitduel tegen SC Heerenveen. De wedstrijd tegen de nummer tien van de ranglijst wordt om 19.30 uur in het Abe Lenstra Stadion gespeeld.
 

Speciale wedstrijdacties bij SC Heerenveen

PSV/FC Eindhoven reist aankomende vrijdag af naar Heerenveen voor het verste uitduel van de BeNe League. De ploegen treffen elkaar in het Abe Lenstra Stadion en er zijn veel festiviteiten georganiseerd rondom de wedstrijd.

Trainingsprogramma week 12

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven hervat deze week de competitie met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Het bijgevoegde programma is onder voorbehoud van wijzigingen.
 

Bekeravontuur eindigt voor PSV/FCE

Een dapper strijdend PSV/FC Eindhoven moet het KNVB bekertoernooi verlaten na een 0-2 nederlaag tegen het sterke FC Twente. Lang mocht gehoopt worden op een stunt, maar de Eindhovenaren moesten hun meerdere erkennen in de Tukkers.

PSV/FCE gaat voor de halve finale!

PSV/FC Eindhoven ontvangt morgenavond FC Twente in de kwartfinale van het KNVB bekertoernooi. De winnaar van deze ontmoeting kwalificeert zich voor de halve finale. PSV/FC Eindhoven verloor dit seizoen de competitie van FC Twente maar is gebrand op resultaat.