Oranje op weg naar WK-kwalificatie

Het Nederlandse vrouwenteam staat aan de vooravond van een historische prestatie. Op zaterdag 22 november wacht de thuiswedstrijd van de play-off finale tegen Italië waarbij de winnaar zich kwalificeert voor het WK 2015 in Canada.

Promoot PSV/FC Eindhoven

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven wil graag een steentje bijdragen aan de promotie en erkenning van meisjes- en vrouwenvoetbal en uw vereniging op enthousiaste wijze laten kennismaken met vrouwenvoetbal op het hoogste niveau!

Kom Oranje aanmoedigen!

Het Nederlands vrouwenelftal wordt aanstaande zaterdag in het Kyocera Stadion in Den Haag gesteund door een recordaantal fans. Er zijn al meer dan 10.000 kaarten verkocht voor het cruciale play-offduel met Italië, waarmee het de drukst bezochte thuiswedstrijd ooit is.
 

PSV/FCE verliest topduel

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven verliest met 2-1 in Amsterdam van de nieuwe koploper Ajax. In de eerste helft had Ajax veldoverwicht maar PSV/FC Eindhoven knokte zich terug middels een schitterend doelpunt van Nadia Coolen. Uiteindelijk ging Ajax er met de winst vandoor.
 


PSV/FCE wacht topper tegen Ajax

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven reist morgen gemotiveerd af naar Amsterdam voor het uitduel tegen Ajax. Hoofcoach Vuckovic kijkt uit naar het treffen met de Amsterdamse ploeg, ’’Wij komen niet om ons te verstoppen’’.
 

Drie PSV/FCE'ers in selectie Oranje

Bondscoach Roger Reijners heeft een selectie van 26 speelsters geformeerd voor de komende WK play-offwedstrijd met PSV/FC Eindhoven speelsters Maran van Erp, Angela Christ en Danielle van de Donk. Nederland strijdt samen met Italië voor het laatste Europese ticket voor het WK 2015 in Canada.

Steun de Oranje Leeuwinnen!

Op zaterdag 22 november speelt het Nederlands vrouwenteam met speelsters Angela Christ en Daniëlle van de Donk de belangrijkste play-off thuisinterland in de geschiedenis. De Oranje Leeuwinnen gaan met Italië de strijd aan voor het laatste beschikbare WK-ticket.
 

PSV/FCE klaart klus in eerste helft

Een sterk spelend PSV/FC Eindhoven won thuis met duidelijke cijfers van OH Leuven: 3-0. De uitblinkende Myrthe Moorrees was met twee doelpunten belangrijk voor de Lighttown Ladies.

PSV/FCE treft hekkensluiter

PSV/FC Eindhoven hervat morgenavond in eigen huis de competitie tegen hekkensluiter OH Leuven. Om 19.30 wordt er op De Herdgang afgetrapt door de formatie van hoofdcoach Nebojsa Vuckovic.

Mooiste BeNe League doelpunt tweede periode

Het doelpunt van Danielle van de Donk in het competitieduel tegen ADO Den Haag is genomineerd voor het mooiste BeNe League doelpunt van de tweede periode. Naast Danielle van de Donk zijn Anouk Hoogendijk (Ajax), Renate Jansen (ADO Den Haag) , Cécile De Gernier (Standard Luik) genomineerd. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Een clinic met Johnny de Mol, het PSV-dekbed van Michelle Hendriks, de broekzak van Laura Strik en het mooiste doelpunt van Jette van Vlerken. Wil jij op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws rondom het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven?

Finale play-offs voor Oranje

Het Nederlands vrouwenelftal, met Daniëlle van de Donk en Angela Christ, heeft zich na een 2-0 overwinning op Schotland geplaatst voor de finale play-offronde voor WK-kwalificatie. In het Sparta-stadion waren de OranjeLeeuwinnen voor de tweede maal binnen een week te sterk voor de Schotse vrouwen.

Speciaal initiatief ‘Het Vergeten Kind’

Vanavond komen Maran van Erp en Kika van Es in actie bij een speciale uitzending van RTL. Samen met PSV-trainers verzorgden zij een bijzondere voetbalclinic voor het goede doel. Dit initiatief komt voorbij tijdens de twee uur durende live-show ‘RTL 25 jaar: Het Vergeten Kind’.

Goede uitgangspositie Oranje

Oranje heeft het uitduel van de play-offs met 1-2 van Schotland gewonnen. Daarmee heeft de ploeg zich een goede uitgangspositieve verschaft om WK-kwalificatie af te dwingen. Donderdag wacht de return in Rotterdam.

Nuttig oefenduel PSV/FCE

PSV/FC Eindhoven heeft vrijdagavond om 18.00 uur een besloten oefenduel gespeeld tegen MSV Duisburg. Er werd nipt verloren van de Duitse Bundesliga Club (0-1) op De Herdgang. Hoofdcoach Vuckovic kijkt tevreden terug op de oefenwedstrijd.

Van der Laan stopt bij PSV/FCE

Speelster Michelle van der Laan maakt niet langer deel uit van de selectie van PSV/FC Eindhoven. In goed overleg hebben club en speelster besloten de onderlinge samenwerking stop te zetten. Van der Laan richt zich op haar studie en zet binnen haar voetbalcarrière een stapje terug.

PSV/FCE morst kostbare punten

Waar hoofdcoach Vuckovic het treffen met ADO Den Haag al betitelde als sleutelduel, kwam PSV/FC Eindhoven zwak uit de startblokken. Ondanks een uitstekende inhaalrace in de tweede helft waarbij de Eindhovense ploeg op weg leek naar meer, blijft de score steken op een gelijkspel (2-2).

Mooiste doelpunt door Van Vlerken

De rake vrije trap van verdedigster Jette van Vlerken werd door de BeNe League genomineerd voor mooiste doelpunt van de eerste periode. Met 40% van de stemmen is Van Vlerken als winnares uit de bus gekomen.  

Sleutelduel voor PSV/FC Eindhoven

Vrijdag reist PSV/FC Eindhoven af naar Den Haag voor het uitduel in het Kyocera Stadion. Bij winst neemt de ploeg van Nebojsa Vuckovic afstand van ADO Den Haag en vestigt zich steviger in de top vijf van de BeNe League.
 

Selectie Oranje bekend voor play-offs

Bondscoach Roger Reijners heeft voor de play-offwedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal tegen Schotland een selectie van 23 speelsters geformeerd. Speelsters Angela Christ en Daniëlle van de Donk zijn opgenomen in de selectie, Christ keert terug na eerdere blessure.

PSV/FC Eindhoven pakt winst

Voor het eerst in historie van de BeNe League weet PSV/FC Eindhoven een duel tegen sc Heerenveen met 2-0 winst af te sluiten op De Herdgang. In de eerste helft vielen beide doelpunten via Lisanne Vermeulen en Ibtissam Bouharat.

Thuisduel voor PSV/FC Eindhoven

PSV/FC Eindhoven treft vanavond in eigen huis sc Heerenveen. Nog nooit in de historie van de BeNe League wist PSV/FC Eindhoven een duel tegen de Friezinnen winnend af te sluiten. Het belooft een spannende strijd te worden!

Mooiste BeNe League doelpunt van de eerste periode

De schitterende vrije trap van speelster Jette van Vlerken in het eerste competitieduel tegen Lierse SK is genomineerd voor het mooiste BeNe League- doelpunt van de eerste periode. Naast Jette van Vlerken zijn Sophie Mannaert (Club Brugge)  en Tessa Oudejans (ADO Den Haag) genomineerd.

Opnieuw verlies in blessuretijd

Het derde duel van de week is voor PSV/FC Eindhoven met 3-2 verloren gegaan. Na de winnende treffer van RSC Anderlecht in blessuretijd, keert de ploeg van Nebojsa Vuckovic met lege handen huiswaarts. PSV/FC Eindhoven zakt door het verlies naar een gedeelde plek 7 op de ranglijst van de BeNe League.

Derde duel van de week

Voor PSV/FC Eindhoven wacht vandaag het derde duel van de week. Vanavond reist de ploeg van Nebojsa Vuckovic af voor het uitduel tegen RSC Anderlecht. Om 20.30 uur wordt er afgetrapt in Tubeke te België.