Nuttig oefenduel PSV/FCE

PSV/FC Eindhoven heeft vrijdagavond om 18.00 uur een besloten oefenduel gespeeld tegen MSV Duisburg. Er werd nipt verloren van de Duitse Bundesliga Club (0-1) op De Herdgang. Hoofdcoach Vuckovic kijkt tevreden terug op de oefenwedstrijd.

Van der Laan stopt bij PSV/FCE

Speelster Michelle van der Laan maakt niet langer deel uit van de selectie van PSV/FC Eindhoven. In goed overleg hebben club en speelster besloten de onderlinge samenwerking stop te zetten. Van der Laan richt zich op haar studie en zet binnen haar voetbalcarrière een stapje terug.

PSV/FCE morst kostbare punten

Waar hoofdcoach Vuckovic het treffen met ADO Den Haag al betitelde als sleutelduel, kwam PSV/FC Eindhoven zwak uit de startblokken. Ondanks een uitstekende inhaalrace in de tweede helft waarbij de Eindhovense ploeg op weg leek naar meer, blijft de score steken op een gelijkspel (2-2).

Mooiste doelpunt door Van Vlerken

De rake vrije trap van verdedigster Jette van Vlerken werd door de BeNe League genomineerd voor mooiste doelpunt van de eerste periode. Met 40% van de stemmen is Van Vlerken als winnares uit de bus gekomen.  

Sleutelduel voor PSV/FC Eindhoven

Vrijdag reist PSV/FC Eindhoven af naar Den Haag voor het uitduel in het Kyocera Stadion. Bij winst neemt de ploeg van Nebojsa Vuckovic afstand van ADO Den Haag en vestigt zich steviger in de top vijf van de BeNe League.
 

Selectie Oranje bekend voor play-offs

Bondscoach Roger Reijners heeft voor de play-offwedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal tegen Schotland een selectie van 23 speelsters geformeerd. Speelsters Angela Christ en Daniëlle van de Donk zijn opgenomen in de selectie, Christ keert terug na eerdere blessure.

PSV/FC Eindhoven pakt winst

Voor het eerst in historie van de BeNe League weet PSV/FC Eindhoven een duel tegen sc Heerenveen met 2-0 winst af te sluiten op De Herdgang. In de eerste helft vielen beide doelpunten via Lisanne Vermeulen en Ibtissam Bouharat.

Thuisduel voor PSV/FC Eindhoven

PSV/FC Eindhoven treft vanavond in eigen huis sc Heerenveen. Nog nooit in de historie van de BeNe League wist PSV/FC Eindhoven een duel tegen de Friezinnen winnend af te sluiten. Het belooft een spannende strijd te worden!

Mooiste BeNe League doelpunt van de eerste periode

De schitterende vrije trap van speelster Jette van Vlerken in het eerste competitieduel tegen Lierse SK is genomineerd voor het mooiste BeNe League- doelpunt van de eerste periode. Naast Jette van Vlerken zijn Sophie Mannaert (Club Brugge)  en Tessa Oudejans (ADO Den Haag) genomineerd.

Opnieuw verlies in blessuretijd

Het derde duel van de week is voor PSV/FC Eindhoven met 3-2 verloren gegaan. Na de winnende treffer van RSC Anderlecht in blessuretijd, keert de ploeg van Nebojsa Vuckovic met lege handen huiswaarts. PSV/FC Eindhoven zakt door het verlies naar een gedeelde plek 7 op de ranglijst van de BeNe League.

Derde duel van de week

Voor PSV/FC Eindhoven wacht vandaag het derde duel van de week. Vanavond reist de ploeg van Nebojsa Vuckovic af voor het uitduel tegen RSC Anderlecht. Om 20.30 uur wordt er afgetrapt in Tubeke te België.

Unieke actie met BBA Tours

In samenwerking met travel sponsor BBA Tours wordt er op vrijdag 10 oktober tegen SC Heerenveen weer uitgepakt met een leuke busactie voor amateurverenigingen. Kom jij met jouw club ook een kijkje nemen?

Verlies tegen FC Twente

De tweede thuiswedstrijd voor PSV/FC Eindhoven werd gespeeld tegen regerend BeNe League kampioen FC Twente. Geholpen door twee strafschoppen won FC Twente met 1-3 en maakte het de favorietenrol waar.

PSV/FCE wacht zware test

Aanstaande dinsdag treft PSV/FC Eindhoven in eigen huis titelhouder FC Twente. Op sportcomplex De Herdgang wordt om 19.30 uur afgetrapt. Hoofcoach Nebojsa Vuckovic verwacht een zware kluif voor zijn jonge groep en hoopt op veel support!

PSV/FCE wint in Gent

Het uitduel tegen KAA Gent verliep moeizaam maar een rake kopbal van Lisanne Vermeulen in de 10e minuut bleek voldoende voor de winst (0-1). De teruggekeerde keepster Angela Christ toonde zich een rots in de branding voor de Eindhovense ploeg.

PSV/FCE reist af naar Gent

Vanavond hervat PSV/FC Eindhoven de competitie met een uitduel tegen KAA Gent. Om 20.30 uur wordt er afgetrapt in het PGB Stadion. Een speciaal moment voor Marlou Peeters die na langdurig blessureleed weer bij de wedstrijdselectie zit.

Geslaagde clinic-dag

Voor het team PSV/FC Eindhoven stond vandaag geen training op het programma. In plaats daarvan verzorgden de speelsters voetbalclinics op De Herdgang en bij voetbalvereniging Sint-Michielsgestel. Dit zorgde voor enthousiaste taferelen op het voetbalveld.  

Oranje loot Schotland

In de play-offs om deelname aan het WK 2015 in Canada af te dwingen, treffen de Oranje Leeuwinnen tegenstander Schotland. De wedstrijden worden eind oktober gespeeld.
 

Oranje O19 naar eliteronde

Ook het derde duel van de kwalificatiereeks in aanloop naar het EK 2015 wordt winnend afgesloten door Oranje O19. De regerend kampioen wint met 2-1 van gastland Servië.

Kom voetballen met Daniëlle!

Woensdag 24 september organiseert Danielle van de Donk, ambassadeur van Team Brabant Sport, een voetbalclinic op sportcomplex De Herdgang. Dit is jouw kans om met je grote voorbeeld van PSV/FC Eindhoven op het veld te staan!  

Oranje naar WK-playoffs!

 
Een mooie avond voor het Nederlandse vrouwenvoetbal. De Oranjevrouwen hebben de poulefase van de WK-kwalificatie afgesloten met een 0-2 overwinning op Noorwegen. De ploeg van bondscoach Roger Reijners, met Daniëlle van de Donk in de basis, heeft zich met deze zege verzekerd van een plek in de play-offs.

Wederom ruime winst Oranje O19

Regerend Europees kampioen Oranje O19 heeft ook het tweede duel van de kwalificatieronde met ruime cijfers gewonnen. In Servië werd Letland met 10-0 verslagen. Corine Peels en Michelle Hendriks maakten speelminuten.

Uitstekende start Oranje O19

De jeugdinternationals van Oranje onder 19 jaar boekten dit weekend ruime winst. De eerste kwalificatieronde in Servië wordt geopend met 9-0 winst op Faeröer. Laura Strik en Michelle Hendriks pikten ook hun doelpuntje mee.

Zege en mijlpaal voor international Van de Donk

Oranje heeft een 3-2 zege geboekt in het WK-kwalificatieduel op Portugal. Het werd een mooie avond in Venlo voor international Daniëlle van de Donk, die met een knappe assist haar 25ste duel voor Oranje opluisterde.

Interlandweekend voor onze speelsters

Er staat een competitievrij weekend op het programma. Toch zijn er de komende dagen diverse PSV/FC Eindhoven-speelsters op de velden te bewonderen. Daniëlle van de Donk komt zaterdag in actie met Oranje. Ze neemt het in Venlo met de Oranje Leeuwinnen op tegen Portugal. De jeugdinternationals starten in Servie aan de eerste kwalificatieronde.