Trainingsprogramma week 5

PSV/FC Eindhoven kent een competitievrije periode. Op zaterdag 14 februari wacht het bekerduel tegen SC Buitenveldert in Amsterdam. Op vrijdag 20 februari wordt de competitie hervat met een thuisduel tegen KAA Gent. De spelersgroep traint komende week volgens het bijgevoegde schema.

Dubbel verlies voor PSV/FCE

Ook de tweede wedstrijd van 2015 heeft PSV/FC Eindhoven niet tot winst weten om te zetten. Na de vroege openingstreffer van Nadia Coolen, zakt het team ver terug. Telstar profiteert optimaal en wint met 1-3.

Van Es ontvangt D'n Opkikker 2015

Speelster Kika van Es is in navolging van Marlou Peeters genomineerd voor D’n Opkikker. Van Es, herstellend van een dubbele beenbreuk, mag op carnavalsmaandag de prijs in ontvangst nemen als steunbetuiging voor haar zware blessure.

PSV/FCE wacht eerste thuisduel 2015

PSV/FC Eindhoven speelt morgen in eigen huis tegen Telstar, de nummer vijf van de BeNe League. Hoofdcoach Nebojsa Vuckovic kijkt met kritische blik vooruit en voorspelt een zware avond voor zijn uitgedunde selectie.  

PSV/FCE verliest van Lierse SK

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven is eerste uitwedstrijd na de winterstop tegen een nederlaag (2-1) aangelopen. Op een lastig bespeelbaar veld wist een tiental van PSV/FC Eindhoven, na de rode kaart van Myrthe Moorrees, de wedstrijd niet in evenwicht te houden.

Van de Donk genomineerd Sportvrouw van het jaar

Speelster Daniëlle van de Donk is verkozen tot één van de drie finalisten in de categorie Sportvrouw van het jaar bij het Sportgala 2015 in Valkenswaard. De nominatie voor deze individuele prijs is gebaseerd op haar sterke prestaties bij PSV/FC Eindhoven en het Nederlands elftal.

PSV/FCE start met uitduel

PSV/FC Eindhoven reist vandaag af voor het uitduel tegen Lierse SK, nadat de wedstrijd afgelopen vrijdag wegens een onbespeelbare grasmat werd afgelast. Het is de eerste wedstrijd van 2015 voor de ploeg van Nebojsa Vuckovic, die de zesde plek op de ranglijst deelt met de Belgische opponent.

Trainingsprogramma week 4

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven traint komende week volgens het onderstaande programma. Er staan deze week twee wedstrijden op de planning voor de speelsters. Wegens de afgelasting van afgelopen vrijdag speelt PSV/FC Eindhoven dinsdag pas het uitduel tegen Lierse SK, vrijdag wacht Telstar in eigen huis.

Lierse SK - PSV/FCE afgelast!

De hervatting van de tweede seizoenshelft is voor PSV/FC Eindhoven uitgesteld. De uitwedstrijd tegen Lierse SK van vrijdag 16 januari is afgelast. Het terrein van het Stadsparkstadion in Turnhout is donderdagavond gekeurd en onbespeelbaar verklaard.


Meer dan Voetbal Award 2014 met inbreng PSV/FCE

PSV heeft met het maatschappelijke project PSV United de Meer dan Voetbal Award 2014 gewonnen. PSV/FC Eindhoven heeft een belangrijke bijdrage binnen dit project met speelsters Kika van Es en Nadia Coolen als trainsters voor meisjesteam Pink United, onderdeel van PSV United.

PSV door met PSV Vrouwen

PSV gaat in seizoen 2015-2016 met een eigen vrouwenteam deelnemen aan de nieuwe Nederlandse competitie. Dit is op de nieuwjaarsreceptie van PSV bekend gemaakt door technisch manager Marcel Brands. PSV heeft in de drie voorgaande seizoenen een positieve pilot gedraaid in samenwerking FC Eindhoven onder de naam PSV/FC Eindhoven.

Trainingsprogramma week 3

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven traint komende week volgens het onderstaande programma. PSV/FC Eindhoven hervat vrijdag de tweede seizoenshelft met een uitduel tegen Lierse SK. De jeugdinternationals ontbreken op maandag 12 januari wegens een onderlinge selectiewedstrijd in Veenendaal. Het trainingsschema is onder voorbehoud van wijzigingen.

Oefenduel Oranje O19

De speelsters van Oranje onder 19, met een drietal speelsters van PSV/FC Eindhoven, komen vandaag bijeen in Veenendaal voor een onderlinge selectiewedstrijd. Er wordt om 15.30 uur afgetrapt op het terrein van voetbalvereniging DOVO.  

Tabitha Lingier stopt bij PSV/FC Eindhoven

Speelster Tabitha Lingier stopt als speelster van het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven. Lingier, momenteel uitgeschakeld met een enkelblessure, heeft de keuze gemaakt om in verband met haar studie de voetbalcarrière in eigen land voort te zetten.

Trainingsprogramma week 2

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven hervat na twee weken winterstop deze week de groepstrainingen. Aanstaande woensdag wordt er gestart met een krachtprogramma bij samenwerkingspartner Health City in het Philips Stadion. Het trainingsschema is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vrouwenvoetbal: overleg over ‘Nederlandse’ competitie

KNVB en de Nederlandse clubs uit de BeNe League gaan in overleg over op een topcompetitie die alleen bestaat uit Nederlandse vrouwenteams. De clubs en de bond zijn tot de conclusie gekomen dat er financieel en sportief onvoldoende perspectief is om de BeNe League voort te zetten.

Winterstop voor PSV/FC Eindhoven

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven geniet momenteel van de winterstop. De speelsters zijn trainingsvrij van zaterdag 20 december 2014 tot en met donderdag 8 januari. 

Nederlaag voor winterstop

PSV/FC Eindhoven verliest in eigen huis met 5-1 van de nieuwe koploper Standard Luik. Het team van Nebojsa Vuckovic bood met goed veldspel weerstand maar moest haar meerdere erkennen in de Belgische opponent.

Topduel voor winterstop

De laatste wedstrijd voor de winterstop speelt PSV/FC Eindhoven in eigen huis tegen Standard Luik, de ploeg die zich bij winst de nieuwe koploper kan noemen. ‘Een mooie affiche tegen een ware topploeg’ aldus hoofdcoach Vuckovic.

Start je kerstvakantie bij PSV/FCE!

Op vrijdag 19 december slaan PSV/FC Eindhoven en Jong PSV de handen ineen om een leuke voetbalavond aan te bieden voor het publiek. Op sportcomplex De Herdgang kun je voor € 5,00 twee wedstrijden bezoeken!
 

Stem op doelpunt Nadia Coolen

Het schitterende afstandsschot van Nadia Coolen tegen Ajax is genomineerd voor mooiste doelpunt van de derde periode. Naast Nadia Coolen zijn Desiree van Lunteren (Ajax), Tessa Oudejans (ADO Den Haag), Sara Yüceil (Standard de Liège) kanshebber voor de prijs.

Trainingsprogramma week 51

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven zit inmiddels in haar laatste trainingsweek voor de winterstop. Het trainingsprogramma voor week 51 is onder voorbehoud.

Indrukwekkende ziekenhuisbezoeken

De selecties van PSV en PSV/FC Eindhoven hebben maandagmiddag een bezoek gebracht aan zeven verschillende ziekenhuizen in de regio. Het werd een indrukwekkende middag die voor veel blije gezichten zorgde.

PSV/FCE loopt puntverlies op

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven komt tegen Club Brugge niet verder dan een gelijkspel. De wedstrijd eindigt na een vroege achterstand via Laura Strik in 1-1. PSV/FC Eindhoven zakt door het gelijkspel na plek vijf op de ranglijst van de BeNe League.

Zwaar uitduel PSV/FCE

PSV/FC Eindhoven reist morgen af naar België voor het uitduel tegen Club Brugge. Met nog twee wedstrijden tot de winterstop wil de ploeg van Nebojsa Vuckovic graag de vierde plek behouden, hiervoor is winst noodzakelijk.