PSV/FCE en Ajax delen de punten (2-2)

Een volgestroomde Herdgang is getrakteerd op een spannende wedstrijd waarin de punten werden gedeeld. PSV/FC Eindhoven knokte zich knap naar een gelijkspel (2-2) tegen een beter spelend Ajax en kan terugkijken op een prima resultaat.

Vier speelsters in voorselectie Oranje

Bondscoach Roger Reijners heeft vijfendertig spelers opgenomen in de voorlopige selectie voor de FIFA Women’s World Cup Canada 2015. Namens PSV/FC Eindhoven zijn Angela Christ, Daniëlle van de Donk, Maran van Erp en Myrthe Moorrees geselecteerd. Voor de revaliderende Kika van Es komt het WK te vroeg.

Topper in eigen huis!

PSV/FC Eindhoven ontvangt morgenavond Ajax op sportcomplex De Herdgang. De wedstrijd tussen de nummer drie en nummer vijf op de ranglijst belooft een spannende wedstrijd te worden. Hoofdcoach Vuckovic blikt vooruit op het treffen met de Amsterdamse ploeg.

Naar Ajax met BBA Tours!

In samenwerking met travel sponsor BBA Tours wordt er op vrijdag 24 april bij het thuisduel tegen Ajax weer uitgepakt met een leuke busactie voor amateurverenigingen. Kom jij met jouw vereniging op bezoek?  


Kaartverkoopinformatie thuiswedstrijd Ajax

Aanstaande vrijdag 24 april speelt PSV/FC Eindhoven in eigen huis de kraker tegen Ajax. Er wordt om 19.30 uur afgetrapt op sportcomplex De Herdgang. De poorten openen vanaf 18.00 uur en er wordt geadviseerd rekening te houden met de (parkeer)drukte.

Kampioenschap voor FC Eindhoven AV!

Het eerste vrouwenelftal van satellietvereniging FC Eindhoven AV is zondag kampioen geworden in de hoofdklasse en promoveert naar de topklasse. Een 2-1 overwinning, die in de slotminuten van de wedstrijd tot stand kwam, zorgde voor grote ontlading.

Trainingsprogramma week 17

Het vrouwenteam bereidt zich voor op de kraker tegen Ajax, aanstaande vrijdag op sportcomplex De Herdgang. Het team traint komende week volgens het onderstaande schema. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

PSV/FCE boekt vierde zege op rij

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven weet in Leuven de vierde competitiezege op rij te boeken. In een wedstrijd waar relatief weinig viel te beleven wist het team van Vuckovic op de juiste momenten toe te slaan. Dankzij doelpunten van Jeslynn Kuijpers en invalster Lisanne Vermeulen boekt de Eindhovense ploeg een eenvoudige uitzege, 0-2.

Uitduel tegen hekkensluiter OHL

PSV/FC Eindhoven hervat vandaag de competitie en reist af naar Leuven. Hoofdcoach Vuckovic blikt vooruit op het duel tegen hekkensluiter OH Leuven en waakt voor onderschatting, ‘’Het is absoluut nog geen moment om naar de ranglijst te kijken’’. 

 

Nieuwe clinics op locatie!

In de maand april verzorgt PSV/FC Eindhoven een bijdrage aan diverse maatschappelijke activiteiten. Na de eerdere gasttraining bij voetbalvereniging Acht en het bezoek van een Colombiaans meisjesteam is vandaag de beurt aan Sparta’18 en FC Oda.


Uitzwaaiwedstrijd voor OranjeLeeuwinnen

Het Nederlands vrouwenelftal speelt voor vertrek naar het wereldkampioenschap in Canada nog een oefenwedstrijd in eigen land. Op woensdag 20 mei om 19.00 uur komen de OranjeLeeuwinnen op het Kasteel van Sparta Rotterdam in actie tegen Estland.

Trainingsprogramma week 16

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven hervat deze week de competitie met een uitduel tegen OH Leuven. Ook de (jeugd)internationals zijn weer terug bij de spelersgroep. Het onderstaande programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Oranje O19 niet naar EK 2015

Na winst op Tsjechië en Slovenië heeft Oranje O19 verzuimd te winnen van Denemarken. De ploeg had aan een gelijkspel voldoende om het EK-ticket veilig te stellen maar verloor met 1-0. De regerend Europees kampioen kan daardoor haar titel niet verdedigen op het EK 2015 in Israël.
 

Oranje wint met 3-2 van Noorwegen

Het Nederlands vrouwenelftal heeft de oefeninterland tegen Noorwegen met 3-2 gewonnen. In het Strømmen-stadion nabij Oslo scoorde Lieke Martens twee doelpunten en was Manon Melis één keer trefzeker voor Oranje. Daniëlle van de Donk speelde het volledige duel.

Kom naar de PSV Girlz Voetbalmiddag!

Op zaterdag 16 mei organiseert het vrouwenteam in samenwerking met PSV in the community, HealthCity en Uitblinken een afsluitende voetbalclinic. De bekende Girlz Clinic wordt in een nieuw en uitgebreider jasje gestoken waarbij 130 meisjes kunnen deelnemen aan een sportieve middag!  

Trainingsprogramma week 15

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven kent een competitievrije periode tot vrijdag 17 april. De (jeugd)internationals zijn de komende periode op pad met de nationale teams. De overige speelsters trainen volgens het onderstaande trainingsgprogramma. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Oranje O19 doet goede zaken, Oranje verliest.

Het Nederlands vrouwenelftal heeft de oefeninterland tegen IJsland, ondanks de voorsprong via Sherida Spitse, met 2-1 verloren. Oranje onder 19 heeft daarentegen de eerste twee wedstrijden voor de Eliteronde met winst afgesloten.

Oranje en Oranje O19 zaterdag in actie

Zaterdag komen zowel Oranje als Oranje onder 19 jaar in actie. Oranje speelt een oefenduel in en tegen IJsland in aanloop naar het WK 2015 in Canada. Voor Oranje O19 staat EK-kwalificatie op het spel. Zij starten zaterdag in eigen land de Eliteronde met een duel tegen Tsjechië.

Zeven clubs in nieuwe Eredivisie Vrouwen

De PSV Vrouwen krijgen vanaf volgend seizoen zes tegenstanders in de nieuwe Eredivisie Vrouwen. De teams die naast PSV gaan deelnemen zijn ADO Den Haag, Ajax, FC Twente, PEC Zwolle, sc Heerenveen en Telstar. Dit zijn exact dezelfde clubs die dit seizoen uitkomen in de BeNe League.


Eliteronde Oranje O19 in eigen land

Oranje O19 speelt van 4 tot en met 9 april de Eliteronde tegen Tsjechië, Slovenië en Denemarken. De groepswinnaar plaatst zich voor het EK Onder 19 in Israël. Corine Peels en Laura Strik zijn door bondscoach Koolhof geselecteerd voor het belangrijke toernooi.

 

Trainingsprogramma week 14

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven kent een competitievrije periode tot vrijdag 17 april. De (jeugd)internationals zijn de komende periode op pas met de nationale teams. De overige speelsters trainen volgens het onderstaande trainingsgprogramma. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

PSV/FCE stijgt dankzij winst

Na twee competitie overwinningen op rij mocht de ploeg van Vuckovic het vrijdagavond opnemen tegen het hoger geplaatste ADO Den Haag. Het team kende echter weinig problemen met de club uit de Hofstad en wint met 2-0 dankzij doelpunten van Pfeiffer en Bouharat.

PSV/FCE wacht zware thuiswedstrijd

Morgenavond krijgt het team van Vuckovic bezoek van ADO Den Haag. PSV/FC Eindhoven gaat voor drie punten maar kan een zware avond verwachten. De huidige nummer vier van de BeNe League presteert op dit moment op de top van haar kunnen met tien overwinningen uit de laatste dertien wedstrijden.

Drie PSV/FCE’ers geselecteerd!

Bondscoach Roger Reijners heeft voor de aanstaande oefeninterlands tegen IJsland en Noorwegen een selectie van 24 speelsters geformeerd. Speelsters Angela Christ, Daniëlle van de Donk en Maran van Erp zijn opgenomen in de selectie.

Trainingsprogramma week 13

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven speelt deze week het belangrijke competitieduel tegen ADO Den Haag. In aanloop naar het duel traint het vrouwenteam volgens het onderstaande trainingsgprogramma. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.