Oranje gelijk tegen Brazilië

Het Nederlandse vrouwenelftal heeft vanavond met 0-0 gelijk gespeeld tegen Brazilië. De formatie van bondscoach Roger Reijners wist de nummer zes van de wereld op een gelijkspel te houden in Nijmegen. Daniëlle van de Donk en Angela Christ kwamen niet in actie.

Oefenduel Borussia Mönchengladbach

Aanstaande zaterdag 23 augustus speelt PSV/FC Eindhoven het laatste oefenduel van de voorbereiding. Om 14.30 uur wordt er op het sportcomplex van RKSV Nuenen afgetrapt tegen Borussia Mönchengladbach.  

PSV/FCE boekt zege

Het derde oefenduel tegen topklasser Fortuna Sittard is met 2-1 gewonnen door PSV/FC Eindhoven. Een zege die gezien het spelbeeld hoger had kunnen uitvallen. Daniëlle van de Donk is verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie van het team, de international scoorde beide doelpunten.

PSV/FCE treft Fortuna Sittard

Zondag om 16.00 uur wacht het derde oefenduel tegen topklasser Fortuna Sittard. Het nieuwe team van Nebojsa Vuckovic krijgt inmiddels steeds meer vorm. Ook de jeugdinternationals zijn opgenomen in de wedstrijdselectie.

Selectie oefeninterland Oranje

Woensdag 20 augustus neemt Oranje het in een oefeninterland op tegen Brazilië. Speelsters Angela Christ en Daniëlle van de Donk van de Donk zijn opgenomen in de selectie. De wedstrijd wordt 19.00 uur gespeeld in het stadion van N.E.C. te Nijmegen.

Resterend oefenprogramma

PSV/FC Eindhoven wacht nog twee oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe BeNe League seizoen. Zondag 17 augustus speelt het team uit tegen Fortuna Sittard. Zaterdag 23 augustus besluit PSV/FC Eindhoven de oefencampagne tegen Borussia Mönchengladbach.  

PSV/FCE verliest met ruime cijfers

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven heeft haar tweede oefenduel met duidelijke cijfers verloren. Tegen Bayer04 Leverkusen eindigde het duel 5-1 in het voordeel van de bezoekers. Lisanne Vermeulen scoorde de enige treffer uit een strafschop.

Bezoek oefenduel Bayer04 Leverkusen

Aanstaande zondag staat voor PSV/FC Eindhoven het tweede oefenduel op het programma tegen de Duitse club Bayer04 Leverkusen. De wedstrijd is gratis toegankelijk en wordt om 16.00 uur gespeeld bij voetbalvereniging Wodan.

Selectie oefenstage Oranje O19

Drie speelsters van PSV/FC Eindhoven zijn opgeroepen voor een oefenstage met Oranje O19 op dinsdag 19 en woensdag 20 augustus. Corine Peels, Laura Strik en Michelle Hendriks zitten bij de selectie.

Oranje oefent tegen Brazilië

Oranje oefent op woensdag 20 augustus in Nijmegen tegen Brazilië. Een aantrekkelijk affiche voor internationals Daniëlle van de Donk en Angela Christ, die deel uitmaken van de selectie. Kom jij de speelsters aanmoedigen?

PSV/FCE opent met gelijkspel

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven heeft het nieuwe seizoen geopend met een gelijkspel tegen Lierse SK. Beide teams zorgden in een vermakelijke wedstijd voor een 2-2 gelijkspel. Eindhovense doelpunten kwamen van Sylke Calleeuw en Ibtissam Bouharat.

Geslaagde PSV FANdag!

PSV/FC Eindhoven maakte zaterdag in de nieuwe samenstelling haar opwachting op de drukbezochte PSV FANdag. Er was volop tijd voor handtekeningen, foto’s en een kennismaking met de nieuwe speelsters.
 

Bezoek de PSV FANdag!

Aanstaande zaterdag wordt de jaarlijkse PSV FANdag georganiseerd bij het Philips Stadion. De selectie van PSV/FC Eindhoven is natuurlijk aanwezig op deze feestelijke middag. Kom jij kennis maken met de nieuwe spelersgroep van PSV/FC Eindhoven?

Oefencampagne PSV/FCE definitief

PSV/FC Eindhoven is inmiddels aan haar tweede trainingsweek begonnen. Het eerste oefenduel staat aanstaande zondag 3 augustus gepland. De overige wedstrijden in de oefencampagne volgen in de daarop volgende weken.

Oranje O19 is Europees kampioen

Oranje O19 is Europees kampioen geworden op het EK 2014 in Noorwegen. Voor het eerst in de historie pakt het Nederlandse team een hoofdprijs op een eindtoernooi. Het drietal van PSV/FC Eindhoven, Corine Peels, Jeslynn Kuijpers en Laura Strik, maakte opnieuw deel uit van de kampioensploeg.
 

Oranje O19 schrijft historie

Oranje O19 heeft dankzij een galavoorstelling tegen Ierland (4-0) de finale van het Europees kampioenschap 2014 in Noorwegen bereikt. Voor het eerst in de historie plaatst Oranje O19 zich voor de eindstrijd.

PSV/FCE opent tegen Lierse SK

Het competitieprogramma voor het seizoen 2014-2015 is bekend gemaakt. PSV/FC Eindhoven opent het derde BeNe League seizoen met een thuisduel tegen Lierse SK op vrijdag 29 augustus.  

Oranje O19 plaatst zich voor halve finale

Oranje O19 plaatst zich door 1-0 zege op België voor de halve finale van het EK in Noorwegen. Jeugdinternational Jeslynn Kuijpers startte tot nu toe alle poulewedstrijden in de basis, ook Corine Peels en Laura Strik maakten speelminuten.

Eerste training nieuwe seizoen

Dinsdag 22 juli gaat het nieuwe BeNe League seizoen van start voor de spelersgroep van PSV/FC Eindhoven. Het sterk verjongde team begint het nieuwe seizoen met een dubbele training.

Oranje O19 wint

Na nipte winst op Schotland blijft Oranje O19 in de race voor de volgende ronde op het EK in Noorwegen. Jeslynn Kuijpers en Laura Strik maakten speelminuten. Maandag wacht om 19.00 uur tegenstander België.

Oranje speelt in Venlo

Het Nederlands vrouwenteam speelt op zaterdag 13 september in Venlo het belangrijke duel tegen Portugal. Dit is het voorlaatste duel in de kwalificatiereeks om een ticket voor het WK 2015 in Canada. Kom jij onze internationals aanmoedigen?

Oranje O19 opent met gelijkspel

Oranje O19 heeft het Europees kampioenschap in Noorwegen dinsdag geopend met een gelijkspel (0-0). Tegen gastland Noorwegen kwam Oranje O19, met Jeslynn Kuijpers in de basis, tot een doelpuntloos gelijkspel.

Kuijpers, Peels en Strik bij selectie EK onder 19

KNVB-coach André Koolhof heeft de EK 2014-selectie bekendgemaakt van het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 jaar. Namens PSV/FC Eindhoven zijn Jeslynn Kuijpers, Corine Peels en Laura Strik aanwezig bij het‘UEFA Women's European Under-19 Championship’, dat plaatsvindt in Noorwegen.

Zomerstop PSV/FC Eindhoven

De speelsters hebben zaterdag 14 juni tijdens de selectiebijeenkomst in de nieuwe samenstelling kennis gemaakt en genieten op dit moment van de zomerstop. Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven hervat op dinsdag 22 juli de groepstrainingen.

’’Het was een zwaar seizoen’’

Na afloop van het seizoen 2013-2014 wordt er door hoofdcoach Nebojsa Vuckovic teruggeblikt op een bewogen jaar. Een seizoen waarin PSV/FC Eindhoven begon als kanshebber voor een topklassering maar dat werd overschaduwd door zware blessures en sportieve tegenvallers.