Unieke actie met BBA Tours

In samenwerking met travel sponsor BBA Tours wordt er op vrijdag 10 oktober tegen SC Heerenveen weer uitgepakt met een leuke busactie voor amateurverenigingen. Kom jij met jouw club ook een kijkje nemen?

Verlies tegen FC Twente

De tweede thuiswedstrijd voor PSV/FC Eindhoven werd gespeeld tegen regerend BeNe League kampioen FC Twente. Geholpen door twee strafschoppen won FC Twente met 1-3 en maakte het de favorietenrol waar.

PSV/FCE wacht zware test

Aanstaande dinsdag treft PSV/FC Eindhoven in eigen huis titelhouder FC Twente. Op sportcomplex De Herdgang wordt om 19.30 uur afgetrapt. Hoofcoach Nebojsa Vuckovic verwacht een zware kluif voor zijn jonge groep en hoopt op veel support!

PSV/FCE wint in Gent

Het uitduel tegen KAA Gent verliep moeizaam maar een rake kopbal van Lisanne Vermeulen in de 10e minuut bleek voldoende voor de winst (0-1). De teruggekeerde keepster Angela Christ toonde zich een rots in de branding voor de Eindhovense ploeg.

PSV/FCE reist af naar Gent

Vanavond hervat PSV/FC Eindhoven de competitie met een uitduel tegen KAA Gent. Om 20.30 uur wordt er afgetrapt in het PGB Stadion. Een speciaal moment voor Marlou Peeters die na langdurig blessureleed weer bij de wedstrijdselectie zit.

Geslaagde clinic-dag

Voor het team PSV/FC Eindhoven stond vandaag geen training op het programma. In plaats daarvan verzorgden de speelsters voetbalclinics op De Herdgang en bij voetbalvereniging Sint-Michielsgestel. Dit zorgde voor enthousiaste taferelen op het voetbalveld.  

Oranje loot Schotland

In de play-offs om deelname aan het WK 2015 in Canada af te dwingen, treffen de Oranje Leeuwinnen tegenstander Schotland. De wedstrijden worden eind oktober gespeeld.
 

Oranje O19 naar eliteronde

Ook het derde duel van de kwalificatiereeks in aanloop naar het EK 2015 wordt winnend afgesloten door Oranje O19. De regerend kampioen wint met 2-1 van gastland Servië.

Kom voetballen met Daniëlle!

Woensdag 24 september organiseert Danielle van de Donk, ambassadeur van Team Brabant Sport, een voetbalclinic op sportcomplex De Herdgang. Dit is jouw kans om met je grote voorbeeld van PSV/FC Eindhoven op het veld te staan!  

Oranje naar WK-playoffs!

 
Een mooie avond voor het Nederlandse vrouwenvoetbal. De Oranjevrouwen hebben de poulefase van de WK-kwalificatie afgesloten met een 0-2 overwinning op Noorwegen. De ploeg van bondscoach Roger Reijners, met Daniëlle van de Donk in de basis, heeft zich met deze zege verzekerd van een plek in de play-offs.

Wederom ruime winst Oranje O19

Regerend Europees kampioen Oranje O19 heeft ook het tweede duel van de kwalificatieronde met ruime cijfers gewonnen. In Servië werd Letland met 10-0 verslagen. Corine Peels en Michelle Hendriks maakten speelminuten.

Uitstekende start Oranje O19

De jeugdinternationals van Oranje onder 19 jaar boekten dit weekend ruime winst. De eerste kwalificatieronde in Servië wordt geopend met 9-0 winst op Faeröer. Laura Strik en Michelle Hendriks pikten ook hun doelpuntje mee.

Zege en mijlpaal voor international Van de Donk

Oranje heeft een 3-2 zege geboekt in het WK-kwalificatieduel op Portugal. Het werd een mooie avond in Venlo voor international Daniëlle van de Donk, die met een knappe assist haar 25ste duel voor Oranje opluisterde.

Interlandweekend voor onze speelsters

Er staat een competitievrij weekend op het programma. Toch zijn er de komende dagen diverse PSV/FC Eindhoven-speelsters op de velden te bewonderen. Daniëlle van de Donk komt zaterdag in actie met Oranje. Ze neemt het in Venlo met de Oranje Leeuwinnen op tegen Portugal. De jeugdinternationals starten in Servie aan de eerste kwalificatieronde.

Vernieuwde samenwerking HealthCity

Met ingang van het seizoen 2014-2015 gaan PSV/FC Eindhoven en HealthCity een intensievere samenwerking tegemoet. De luxe sport- en fitnessketen Health City verzorgt de krachttrainingen en fysieke testen voor het vrouwenteam.

Competitievrije periode PSV/FCE

PSV/FC Eindhoven kent, in verband met de interlands van Oranje en Oranje onder 19, een competitievrije periode tot eind september. Vrijdag 24 september wordt de competitie hervat tegen KAA Gent.

Jaarlijkse selectiefoto

Op het hoofdveld van thuisbasis sportcomplex De Herdgang is gisteren de officiële selectiefoto voor seizoen 2014-2015 gemaakt. Speelsters en technische staf werden op hun paasbest gefotografeerd door Pics United.

Oranje O19 start nieuwe reeks

KNVB-coach André Koolhof van het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 jaar heeft zijn definitieve selectie gemaakt voor de eerste EK-kwalificatieronde van het nieuwe seizoen. Drie speelsters van PSv/FC Eindhoven zijn opgenomen in de selectie, het betreft Corine Peels, Laura Strik en Michelle Hendriks.


Selectie interlands Oranje

Bondscoach Roger Reijners heeft een selectie van 23 speelsters geformeerd voor de laatste twee poulewedstrijden in de strijd om WK-kwalificatie. Danielle van de Donk is namens PSV/FC Eindhoven geselecteerd. Nederland speelt zaterdag 13 september in Venlo tegen Portugal.

Speelminuten Marlou Peeters

Na maandenlang blessureleed aan haar knie heeft speelster Marlou Peeters haar eerste speelminuten gemaakt. Peeters speelde bij satellietvereniging FC Eindhoven AV haar eerste minuten.
 

PSV/FCE toont veerkracht

PSV/FC Eindhoven heeft dinsdagavond een punt overgehouden aan het treffen met Telstar. In het TATA Steel Stadion speelde PSV/FC Eindhoven een matige eerste helft. Het team toonde veerkracht en wist in de tweede helft de 0-2 achterstand om te zetten naar een 3-3 gelijkspel.

Sterk verzwakt richting Telstar

Na een uitstekende competitiestart tegen Lierse SK (2-1) wacht PSV/FC Eindhoven dinsdag het zware uitduel tegen Telstar. PSV/FC Eindhoven reist met een uitgedunde selectie af naar het TATA Steel Stadion waar om 19.30 uur wordt afgetrapt.

PSV/FCE start met winst!

Met de sterk spelende debutanten Michelle Hendriks, Ibtissam Bouharat en Nadja Pfeiffer binnen de ploeg, is PSV/FC Eindhoven het nieuwe seizoen in de BeNe League voortvarend begonnen met een 2-1 overwinning op Lierse SK.

PSV/FCE opent seizoen in eigen huis

Vrijdag start PSV/FC Eindhoven in de eerste competitieronde tegen Lierse SK. Een inmiddels bekende tegenstander, die garant staat voor spannende en doelpuntrijke wedstrijden. De wedstrijd bij voetbalvereniging U.N.A. is gratis toegankelijk!
 

Unieke fotoshoot BeNe League

Zondag 24 augustus heeft er een unieke fotoshoot van de BeNe League plaatsgevonden in Baarle-Hertog-Nassau met dertien afgevaardigde speelsters vanuit de clubs. Namens PSV/FC Eindhoven was Marlou Kelleners aanwezig.