Oefencampagne PSV/FCE definitief

PSV/FC Eindhoven is inmiddels aan haar tweede trainingsweek begonnen. Het eerste oefenduel staat aanstaande zondag 3 augustus gepland. De overige wedstrijden in de oefencampagne volgen in de daarop volgende weken.

Oranje O19 is Europees kampioen

Oranje O19 is Europees kampioen geworden op het EK 2014 in Noorwegen. Voor het eerst in de historie pakt het Nederlandse team een hoofdprijs op een eindtoernooi. Het drietal van PSV/FC Eindhoven, Corine Peels, Jeslynn Kuijpers en Laura Strik, maakte opnieuw deel uit van de kampioensploeg.
 

Oranje O19 schrijft historie

Oranje O19 heeft dankzij een galavoorstelling tegen Ierland (4-0) de finale van het Europees kampioenschap 2014 in Noorwegen bereikt. Voor het eerst in de historie plaatst Oranje O19 zich voor de eindstrijd.

PSV/FCE opent tegen Lierse SK

Het competitieprogramma voor het seizoen 2014-2015 is bekend gemaakt. PSV/FC Eindhoven opent het derde BeNe League seizoen met een thuisduel tegen Lierse SK op vrijdag 29 augustus.  

Oranje O19 plaatst zich voor halve finale

Oranje O19 plaatst zich door 1-0 zege op België voor de halve finale van het EK in Noorwegen. Jeugdinternational Jeslynn Kuijpers startte tot nu toe alle poulewedstrijden in de basis, ook Corine Peels en Laura Strik maakten speelminuten.

Eerste training nieuwe seizoen

Dinsdag 22 juli gaat het nieuwe BeNe League seizoen van start voor de spelersgroep van PSV/FC Eindhoven. Het sterk verjongde team begint het nieuwe seizoen met een dubbele training.

Oranje O19 wint

Na nipte winst op Schotland blijft Oranje O19 in de race voor de volgende ronde op het EK in Noorwegen. Jeslynn Kuijpers en Laura Strik maakten speelminuten. Maandag wacht om 19.00 uur tegenstander België.

Oranje speelt in Venlo

Het Nederlands vrouwenteam speelt op zaterdag 13 september in Venlo het belangrijke duel tegen Portugal. Dit is het voorlaatste duel in de kwalificatiereeks om een ticket voor het WK 2015 in Canada. Kom jij onze internationals aanmoedigen?

Oranje O19 opent met gelijkspel

Oranje O19 heeft het Europees kampioenschap in Noorwegen dinsdag geopend met een gelijkspel (0-0). Tegen gastland Noorwegen kwam Oranje O19, met Jeslynn Kuijpers in de basis, tot een doelpuntloos gelijkspel.

Kuijpers, Peels en Strik bij selectie EK onder 19

KNVB-coach André Koolhof heeft de EK 2014-selectie bekendgemaakt van het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 jaar. Namens PSV/FC Eindhoven zijn Jeslynn Kuijpers, Corine Peels en Laura Strik aanwezig bij het‘UEFA Women's European Under-19 Championship’, dat plaatsvindt in Noorwegen.

Zomerstop PSV/FC Eindhoven

De speelsters hebben zaterdag 14 juni tijdens de selectiebijeenkomst in de nieuwe samenstelling kennis gemaakt en genieten op dit moment van de zomerstop. Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven hervat op dinsdag 22 juli de groepstrainingen.

’’Het was een zwaar seizoen’’

Na afloop van het seizoen 2013-2014 wordt er door hoofdcoach Nebojsa Vuckovic teruggeblikt op een bewogen jaar. Een seizoen waarin PSV/FC Eindhoven begon als kanshebber voor een topklassering maar dat werd overschaduwd door zware blessures en sportieve tegenvallers. 

Nieuwkomers PSV/FC Eindhoven

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft PSV/FC Eindhoven zich versterkt met de volgende speelsters: Michelle Hendriks, Corine Peels, Laura Strik, Ibtissam Bouharat, Sharon Schoonderbeek, Nadja Pfeifer en Natasha Ribbens. Tijdens de selectiebijeenkomst op zaterdag 14 juni hebben de nieuwelingen al kennis gemaakt met het team.

Vertrekkende speelsters PSV/FC Eindhoven

Dinsdag hebben de speelsters de afsluitende training gehad van het seizoen 2013-2014. Tijdens de aansluitende teamactiviteit is er teruggeblikt op het seizoen en afscheid genomen van de vertrekkende speelsters.  Mirte Roelvink, Manon van den Boogaard, Janneke Bijl, Renate Verhoeven en Suzanne de Kort verlaten PSV/FC Eindhoven.

PSV/FC Eindhoven grijpt naast de beker

De bekerwinst zou een ultieme beloning zijn geweest voor een strijdend PSV/FC Eindhoven dat dit seizoen veel blessuregevallen kende. Ajax wint met 2-1, waardoor de beker in Amsterdam blijft.

PSV/FCE gaat voor bekerwinst!

Maandag reist PSV/FC Eindhoven af voor de landelijke KNVB bekerfinale tegen Ajax. De wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld op Sportpark Goed Genoeg (AFC Amsterdam). Beide vrouwenteams kunnen de eerste prijs in de clubhistorie pakken.

PSV/FC Eindhoven sluit roemloos af

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2013-2014 tegen FC Antwerp is met 1-0 verloren gegaan. Met een sterk gewijzigd basisteam liep PSV/FC Eindhoven tegen een teleurstellende nederlaag aan.

Laatste competitieduel PSV/FC Eindhoven

Vrijdag 6 juni wacht het laatste competitieduel tegen FC Antwerp. PSV/FC Eindhoven reist af voor een overwinning maar verwacht dat dit allerminst makkelijk gaat worden. Het wordt een druk speelweekend met een competitieduel en de daaropvolgende bekerfinale.

PSVFCE wacht bekerfinale!

Aanstaande maandag speelt PSV/FC Eindhoven om 14.30 uur de landelijke bekerfinale in Amsterdam. Daar wacht tegenstander Ajax in de strijd om de KNVB beker, de eerste prijs in de historie van het vrouwenteam. Kom de ploeg van Nebojsa Vuckovic steunen!

Van Erp uitgenodigd voor Oranje

Speelster Maran van Erp, een vaste waarde in het team van Nebojsa Vuckovic, is uitgenodigd voor het Nederlands vrouwenteam. Gezamenlijk met Angela Christ en Daniëlle van de Donk is ze op donderdag 12 juni aanwezig voor een testdag.

Steun PSV/FCE in bekerfinale!

Voor het eerst in haar historie heeft PSV/FC Eindhoven de bekerfinale bereikt. Op maandag 9 juni wordt om 14.30 uur de bekerfinale Ajax- PSV/FC Eindhoven gespeeld. De landelijke finale wordt gespeeld op het terrein van AFC Amsterdam.

PSV/FC Eindhoven on Tour!

PSV/FC Eindhoven nadert een competitievrij weekend. Deze gelegenheid wordt aangegrepen  voor diverse maatschappelijke activiteiten op locatie. De speelsters vliegen dit weekend uit naar diverse amateurverenigingen. Kom jij ook een kijkje nemen? 

PSV/FC Eindhoven wint door een geniale actie

Met een minimale overwinning behielden de Lighttown Ladies de punten in eigen huis. Nadia Coolen werd matchwinner nadat zij op prachtige wijze een solo beloond zag worden met een goal.

PSV/FC Eindhoven ontvangt ADO Den Haag

Vrouwenteam PSV/FC Eindhoven treft vrijdagavond ADO Den Haag in het laatste thuisduel van dit seizoen. Na een eerder verlies in de blessuretijd heeft PSV/FC Eindhoven iets recht te zeggen tegen deze ploeg. De aftrap is om 19.30 uur op De Herdgang. 

Unieke training Ruud van Nistelrooy

Vanmiddag heeft het vrouwenteam een gasttraining gekregen van niemand minder dan Ruud van Nistelrooy. Van Nistelrooy bereidde het team vol enthousiasme voor op het laatste thuisduel en de bekerfinale. PSV/FC Eindhoven bedankt Ruud voor een geweldige middag!