Geslaagde PSV Girlz Voetbalmiddag!

Afgelopen zaterdag 16 mei heeft de PSV Girlz Voetbalmiddag plaatsgevonden op sportcomplex De Herdgang. Liefst 130 deelneemsters tussen de 6 en 14 jaar genoten van een sportieve middag onder leiding van de speelsters. Ondanks de regenachtige weersomstandigheden werd het een geslaagde middag!

Vertrek Peeters en Schoonderbeek

Keepster Sharon Schoonderbeek en speelster Marlou Peeters komen in het nieuwe seizoen niet uit voor de PSV Vrouwen. Schoonderbeek stopt bij PSV/FC Eindhoven door de combinatie met haar maatschappelijke carrière en gaat mogelijk verder op lager niveau. Het contract met Peeters wordt niet verlengd.

Trainingsprogramma week 20

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven heeft inmiddels haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld. De groep, zonder internationals, traint aankomende week volgens een aangepast programma.

Drie speelsters in WK-selectie

Bondscoach Roger Reijners heeft de 23-koppige selectie van het Nederlands vrouwenelftal voor het WK 2015 in Canada bekendgemaakt. De lijst kent drie speelsters van PSV/FC Eindhoven waaronder één potentiële debutant, Maran van Erp. Ook Daniëlle van de Donk en Angela Christ zijn geselecteerd.

PSV/FC Eindhoven verliest, Standard Luik kampioen van BeNe League

PSV/FC Eindhoven heeft het seizoen afgesloten met een 2-0 nederlaag tegen het Belgische Standard Luik. Voor de koploper was de winst voldoende om zich te kronen tot kampioen van de BeNe League. PSV/FC Eindhoven sluit af op een gedeelde vijfde plaats.

Laatste wedstrijd voor Pfeiffer, Egelmeers, Vermeulen en Ribbens

Het vrouwenteam speelt vanavond de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Standard Luik. Met het naderende einde van PSV/FC Eindhoven zijn er in ieder geval vier speelsters die vandaag hun laatste wedstrijd spelen voor de club.

PSV/FCE neemt afscheid van BeNe League met kampioensduel

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven reist morgenavond af voor het allerlaatste duel in de BeNe League. De gemixte competitie met België houdt na drie seizoenen op met bestaan en PSV/FC Eindhoven gaat per 1 juli verder als de PSV Vrouwen. Het vrouwenteam sluit af met een uitduel tegen koploper Standard Luik.

Trainingsprogramma week 19

Het vrouwenteam maakt zich op voor een spannend competitieslot. Aanstaande vrijdag speelt PSV/FC Eindhoven de laatste BeNe League wedstrijd van het seizoen 2014-2015. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt tegen Standard Luik, de koploper moet winnen om het kampioenschap veilig te stellen.

PSV/FC Eindhoven walst over Club Brugge heen

Met vier doelpunten en één assist was Daniëlle van de Donk bij elk doelpunt betrokken vrijdagavond, toen Club Brugge op een 5-0 nederlaag werd getrakteerd. Een ontketende Eindhovense formatie schotelde het thuispubliek bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een waar spektakel voor.

Laatste thuiswedstrijd voor PSV/FC Eindhoven

Het vrouwenteam speelt vrijdagavond haar laatste internationale thuiswedstrijd in de BeNe League. Om 19.30 uur wordt er op sportcomplex De Herdgang afgetrapt tegen Club Brugge. Hoofdcoach Vuckovic eist revanche voor de competitienederlaag tegen PEC Zwolle.

PSV/FC Eindhoven loopt tegen onnodige nederlaag aan

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven verliest met 1-0 van PEC Zwolle, nummer twaalf op de ranglijst. Het team van Vuckovic deed bij winst goede zaken met oog op plek vier maar zakt nu naar plek zes. De ongeslagen reeks van vijf duels wordt beëindigd door één goede kans van PEC Zwolle die wordt omgezet in een doelpunt.

Trainingsprogramma week 18

Het vrouwenteam speelt deze week twee competitiewedstrijden, aanstaande vrijdag het laatste thuisduel op sportcomplex De Herdgang. Het team traint komende week volgens het onderstaande schema. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Op bezoek bij PEC Zwolle!

Het team van hoofdcoach Nebojsa Vuckovic gaat vandaag op bezoek bij PEC Zwolle. Er wordt om 19.30 uur in het IJsseldelta Stadion afgetrapt tegen de nummer twaalf van de ranglijst. PSV/FC Eindhoven is vastbesloten de ongeslagen reeks voort te zetten.

PSV/FCE en Ajax delen de punten (2-2)

Een volgestroomde Herdgang is getrakteerd op een spannende wedstrijd waarin de punten werden gedeeld. PSV/FC Eindhoven knokte zich knap naar een gelijkspel (2-2) tegen een beter spelend Ajax en kan terugkijken op een prima resultaat.

Vier speelsters in voorselectie Oranje

Bondscoach Roger Reijners heeft vijfendertig spelers opgenomen in de voorlopige selectie voor de FIFA Women’s World Cup Canada 2015. Namens PSV/FC Eindhoven zijn Angela Christ, Daniëlle van de Donk, Maran van Erp en Myrthe Moorrees geselecteerd. Voor de revaliderende Kika van Es komt het WK te vroeg.

Topper in eigen huis!

PSV/FC Eindhoven ontvangt morgenavond Ajax op sportcomplex De Herdgang. De wedstrijd tussen de nummer drie en nummer vijf op de ranglijst belooft een spannende wedstrijd te worden. Hoofdcoach Vuckovic blikt vooruit op het treffen met de Amsterdamse ploeg.

Naar Ajax met BBA Tours!

In samenwerking met travel sponsor BBA Tours wordt er op vrijdag 24 april bij het thuisduel tegen Ajax weer uitgepakt met een leuke busactie voor amateurverenigingen. Kom jij met jouw vereniging op bezoek?  


Kaartverkoopinformatie thuiswedstrijd Ajax

Aanstaande vrijdag 24 april speelt PSV/FC Eindhoven in eigen huis de kraker tegen Ajax. Er wordt om 19.30 uur afgetrapt op sportcomplex De Herdgang. De poorten openen vanaf 18.00 uur en er wordt geadviseerd rekening te houden met de (parkeer)drukte.

Kampioenschap voor FC Eindhoven AV!

Het eerste vrouwenelftal van satellietvereniging FC Eindhoven AV is zondag kampioen geworden in de hoofdklasse en promoveert naar de topklasse. Een 2-1 overwinning, die in de slotminuten van de wedstrijd tot stand kwam, zorgde voor grote ontlading.

Trainingsprogramma week 17

Het vrouwenteam bereidt zich voor op de kraker tegen Ajax, aanstaande vrijdag op sportcomplex De Herdgang. Het team traint komende week volgens het onderstaande schema. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

PSV/FCE boekt vierde zege op rij

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven weet in Leuven de vierde competitiezege op rij te boeken. In een wedstrijd waar relatief weinig viel te beleven wist het team van Vuckovic op de juiste momenten toe te slaan. Dankzij doelpunten van Jeslynn Kuijpers en invalster Lisanne Vermeulen boekt de Eindhovense ploeg een eenvoudige uitzege, 0-2.

Uitduel tegen hekkensluiter OHL

PSV/FC Eindhoven hervat vandaag de competitie en reist af naar Leuven. Hoofdcoach Vuckovic blikt vooruit op het duel tegen hekkensluiter OH Leuven en waakt voor onderschatting, ‘’Het is absoluut nog geen moment om naar de ranglijst te kijken’’. 

 

Nieuwe clinics op locatie!

In de maand april verzorgt PSV/FC Eindhoven een bijdrage aan diverse maatschappelijke activiteiten. Na de eerdere gasttraining bij voetbalvereniging Acht en het bezoek van een Colombiaans meisjesteam is vandaag de beurt aan Sparta’18 en FC Oda.


Uitzwaaiwedstrijd voor OranjeLeeuwinnen

Het Nederlands vrouwenelftal speelt voor vertrek naar het wereldkampioenschap in Canada nog een oefenwedstrijd in eigen land. Op woensdag 20 mei om 19.00 uur komen de OranjeLeeuwinnen op het Kasteel van Sparta Rotterdam in actie tegen Estland.

Trainingsprogramma week 16

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven hervat deze week de competitie met een uitduel tegen OH Leuven. Ook de (jeugd)internationals zijn weer terug bij de spelersgroep. Het onderstaande programma is onder voorbehoud van wijzigingen.